Fyra saker som höjer festen

Ska du ha fest i sommar? Funderar du på hur du ska få till det där lilla extra, som gör att gästerna minns festen under lång tid efteråt? Då har vi satt samman några tips.

 1. Fotobås
  Att hyra ett fotobås till festen gör att gästerna kan få med sig ett fysiskt minne, i form av en utskriven bild. Det blir dessutom ofta festliga bilder. Om du arrangerar festen för någon annans räkning, exempelvis ett bröllopspar, kan föremålet för festen få samtliga bilder i ett album efteråt. Du hittar fotobås att hyra här
 2. Bartender
  Visst kostar det att anlita en bartender till festen, men du kan dra av en del av kostnaden, tack vare RUT. Att få professionellt blandade drinkar kommer att göra att gästerna minns festen längre, om de inte dricker för mycket. Dessutom kan du bestämma vilka drinkar som ska serveras, och även ge dem namn som passar till festens tema.
 3. Livemusik
  Det är ingen högoddsare att vi förespråkar musik till festen, eftersom vi förespråkar det i alla sammanhang. Men boka inte bara något trött coverband, om inte temat för festen är after ski eller något liknande. Lägg istället lite tid på att hitta ett band som spelar musik i linje med festens tema. Ska ni ha fest med mexikanskt tema passar det med mariachi-musik.
 4. Buss
  Låt festdeltagarna komma hem säkert. Hyr en buss som skjutsar hem dem. Ska du ha festen på landet är det kanske inte möjligt att köra samtliga hem till dörren, men bussen kan åtminstone köra in dem till stan, så får de ta taxi därifrån. Alla uppskattar en trygg och säker hemresa.
Hög stämning på fest

Förhoppningsvis har de här tipsen gjort att du fått lite inspiration till nästa fest du ska arrangera. Tänk på att boka saker som fotobås och buss i god tid, för de har en strykande åtgång under sommaren, när många arrangerar fester.