Startsidan Övrigt Instrument Förstärkare Att hyra Noter Fynd

Tel:
031-279535

E-post:
info@harrismusik.se

Öppettider:
Månd-Fred: 13-18
Lördag: 10-13

Försäljning:
Harris Larsson
Lena Heinbäck

Adress:
Ormåsgatan 4
431 66 Mölndal
Mölndals övre

Tipsa en vän

Karta


Senast uppdaterad:
140316

 

Välkommen till Harris Musik!

Öppettider:
Måndag-Fredag 13-18
Lördag 10-13

Vi har ett av Sveriges största sortiment av UKULELE!

Utförsäljning på det mesta i butiken!

Instrument, noter och tillbehör

20-50% rabatt

Ring 031-27 95 35 för vidare upplysning!

 

Banjolele finns här!
Som en av få återförsäljare i Skandinavien har vi nöjet att erbjuda fem modeller Banjolele av det världsberömda märket Gold Tone (USA).

Ukulele från 295 kr!

Födelsedagstips: Köp ett PRESENTKORT här på valfritt belopp!

 

Lite fakta om Harris Musik
Företaget startades i början av 70-talet av Harris Larsson. Harris har varit professionell musiker och musiklärare under hela sitt verksamma liv och var i många år verksam som gitarrist i det mycket populära Göteborgsbandet Kållepojkarna.

Parallellt med musikeruppdrag har Harris under 25 års tid arbetat som gitarrlärare. Företaget startades p.g.a. det växande behovet som fanns hos elever, lärare och musikerkollegor: En välsorterad musikaffär.

Med åren utökades kundkretsen och butiken är nu en av de få musikaffärer som kan tillhandahålla ett stort och brett utbud av såväl instrument som noter.

Mångårig kunskap och kompetens garanterar Dig den bästa service här!

Butiken ligger i Mölndal, strax söder om Göteborg. På en liten butiksyta finner Du ett fullspäckat sortiment! Det är en liten, mysig och gammaldags atmosfär som möter Dig när Du kliver in.

Oavsett vem Du är, och vilket behov Du har, finns vi här för Dig. Du kommer att få all den hjälp och uppmärksamhet Du behöver.


Du som är prismedveten och jagar runt bland musikaffärer ska hålla utkik här hos oss, där Du inte bara hittar extrapriser, utan även sällsynta rariteter, samlarobjekt, ovanliga instrument och mycket annat. Och då vi erbjuder MYCKET låga priser på hela vårt sortiment, så finner Du enbart de mest konkurrensmässiga priserna på dessa sidor.

Vi hoppas att Du ska hitta det Du söker hos oss, men skulle Du sakna en produkt, tveka inte att slå en signal, eller kontakta oss genom e-mail.

Tack för att Du tog dig tid att hälsa på här!